bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
0
topic
[Civilian Ride-a-long] Programmas informācija
0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 08. augustā, 20:21

Los Santos County Sheriff's Department | Realism Dispatch Enhanced ...

RIDE-A-LONG 
PROGRAMMAS INFORMĀCIJA

1. Informācija

Ride-a-long ir Šerifa Departamenta programma, kura ļauj civiliedzīvotājiem piedalīties Policijas ikdienas darbā, braucot līdzi ar kādu no Šerifa palīgiem. Šerifa palīgs, kurš pieteiksies uz šo programmu kā atbildīgais deputy, viņš Jums pastāstīs par policijas darba ikdienu, ar ko mēs sastopamies un pastāstīs daļu akadēmiskās informācijas. Ride-a-long var pieprasīt jebkurš, kurš ir spējīgs kandidēt uz Šerifa departamentu, respektīvi tas nozīmē, ka ja Jūs vēlaties piedalīties šajā programma, Jūs nedrīkstiet būt sodīti un nedrīkstiet būt apdraudošo cilvēku sarakstā.
 

2. Programmas diena

Jūs izbraukāsiet pilsētu, ja būs ienākošu izsaukumu tad Jūs piedalīsaties izsaukumos kuri nav īpaši smagi, apturēsiet kādu no mašīnām, ja kāds pārkāps ceļa satiksmes noteikumus. 
 

3. Ko Jūs drīkstēsiet darīt; 

Šī programma ir nepieciešama, lai civiliedzīvotājiem palielinātos kontakts ar Šerifa Departamentu, tādēļ protams primārais kas Jums ir jādara - jautājiet. Šī programma ir nepieciešama , lai cilvēki spētu iejustos mūsu ikdienā un saprast, vai viņi vēlas nākotnē iestāties policijas departamentā. 

4. Ko Jūs nedrīkstiet darīt;

Noteikti traucēt likumsarga darbu, tas ir izsaukumu laikā traucēt, uzdot visādus jautājumus (jautājumus jāuzdod ĀRPUS izsaukumiem), traucēt vadīt transportlīdzekli. Miera uzturētājs būs tiesīgs ne tikai Jūs atstādināt no programmas bet arī sodīt ar naudas sodu vai brīvības atņemšanu par miera uzturētāja darba traucēšanu.

5. ((OOC INFORMĀCIJA))

Lai piedalītos šajā programmā, Jums ir jaatbilst dažiem OOC krirtērijiem saistībā ar /history. Tie ir 5 jaili mēneša laikā un kopēji 15 jaili. Mixerus, MGerus neuzņemam, tos centīsies noskaidrot caur administratoru.

Mēs vēlamies lai visi kuri piesakās uz programmu ir spējīgi lietot ts3, jo bez viņa uz LSSD nav iespējams tikt vispār. Vēlams arī mikrafonu, lai notiktu vieglāka saziņa, jo kopumā visu informāciju stāstīs ts3, jo in-game tas nav parocīgi.

 

Paraugs un papildus informācija sekos;

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 08. augustā, 20:48.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0