bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
3
0
topic
05/08/2020 - Aizdomās turamais ar automātisko ieroci. Persona tiek neitralizēta.
0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 05. augustā, 18:35

LOS SANTOS SHERIFF DEPARTAMENT

A Tradition of Service ~

 

Šerifa Departamenta ziņojums
Šerifa informācijas birojs & Iekšlietu birojs

Trešdiena, Augusts,5, 2020.

Rookie San Francisco cop who fatally shot carjacking suspect fired ...

Trešdiena, 05.08: Trešdienas dienas sākumā ap pulkstens 16:00 pēc vietējā laika, vietējais Šerifa Departaments saņēma izsaukumu uz Idlewood rajonu, kur aculiecinieki esot ziņojuši par kādu bruņotu vīrieti melnā maskā. Uz šo izsaukumu atsaucās divi departamenta locekļi - Jeff Stefon un Lafone Sutton.

Jeff departamentā strādā kopš tā atjaunošanas un ir jaunpienācējs.
Leitnants Lafone Sutton, kurš departamentā pirms atjaunošanas strādā jau 10 gadus. 

Abām vienībām ierodoties notikuma vietā - Idlewood uzpildes stacija, tika konstatēts sarkanas krāsas dubļumocis ar personu uz tās. Personai uz galvas bija maska, tas bija iemesls kādēļ Šerifa Palīgi uzskatīja motocikla vadītāju par aizdomās turamo.

Brīdī kad Leitnants Sutton kāpa ārā no sava dienesta transportlīdzekļa, motociklists uzsāka bēgšanu no varasiestādēm. Pakaļdzīšanās turpinājās 10 minūtes un šo minūšu laikā , vienu reizi tika pazaudēts vizuālais kontakts bet atjaunots. 

Pakaļdzīšanās beidzās East Los Santos daudzstāvu pārkingā. Kad motociklists uzbrauca uz pašu augšējo pārkinga stāvu tika veikti šāvieni, tos izdarīja aizdomās turamais. 

Pēc veiktajiem šāvieniem abi šerifa palīgi uzstādīja perimetru ap pārkingu , lai netiktu ievainoti civiliedzīvotāji. Situācijai tika izsaukta Šerifa Departamenta SEB vienība, kura spēktu efektīvi un taktiski neitralizēt personu. Tomēr, departamenta darbiniekiem nebija laiks gaidīt, jo aizdomās turamais veica vēl dažus šāvienus šerifa palīgu virzienā. Šerifa palīgiem nācās riskēt un pašiem neitralizēt personu. To izdarīja Leitnants Sutton, izmantojot savu dienesta automātu.

Aizdomās turamais tika identificēts kā 38 gadus vecs Ruslan Bodrov , kādas organizētās noziedzības grupējuma loceklis. 
Pie aizdomās turamā tika atrasts AR-15, vairākas aptveres priekš tā un molotov kokteiļi. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0