bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
4
0
topic
KO DARĪT, JA? [TRAFFIC STOP]
0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 03. augustā, 21:10

KDz4ImZ.png

SITUĀCIJA
- TRAFFIC STOP - 
KO DARĪT, JA...?


KO DARĪT, JA - ŠERIFA PALĪGS MANI IR APTURĒJIS NEPATIESI?

Saglabājiet mieru. Cenšaties precīzi noskaidrot soda iemeslu no šerifa palīga. Ja šerifa palīgs Jums neuzrāda iemeslu par izsniegto sodu, neuzstraucaties, tas nav pārkāpums. Jūsu interesēs uz to brīdi ir sadarboties ar likumsargu un pieņemt izrakstīto soda kvīti. Ja tomēr, Jūs neesiet apmierināti ar izrakstīto soda naudu, vai pārkāpums netika veikts, Jūs esiet tiesīgi rakstīt sūdzību par šerifa palīgu departamenta mājaslapā.
Pirms rakstīsiet iesniegumu, pajautājiet šerifa palīgam sevi identificēt.

KO DARĪT, JA - ŠERIFA PALĪGS LIEK KĀPT LAUKĀ NO AUTO? (NEPACĒLIS IEROCI)

- Ir brīži, kad šerifa palīgs uzskata par nepieciešamību pavēlēt Jums pamest transportlīdzekli. Tas tiek darīts drošības nolūku dēļ un tas ir nepieciešams, jo šerifa palīgam ir aizdomas uz nelegālu materiālu esamību pie jums.

KO DARĪT, JA - ŠERIFA PALĪGS IR NOVIETOJIS SAVU AUTO CEĻA VIDŪ?

- Neuztraucaties, tā ir norma. Citi vadītāji spēs apbraukt kruizeri apkārt bet mašīna kalpos kā aizsegs, šerifa palīgam ja viņam kāds brauks virsū no muguras. Tas arī varēs būt aizsegs Jums, apšaudes brīdī vai brīdī kad kāds brauc virsū un virsnieks ir pavēlējis Jums izkāpt ārā. Šerifa palīgs var auto novietot divos veidos - 45 grādi uz ceļa pusi, vai nobloķējot joslu. Abi varianti ir legāli un netiek sodīti.

KO DARĪT, JA - ŠERIFA PALĪGS ILGI SĒŽ SAVĀ MAŠĪNĀ?

- Neuztraucaties, tā arī ir norma. Šerifa palīgs varbūt cenšas noskaidrot pieejamo informāciju par Jums datubāzē (par transportlīdzekli), ziņo par Jūsu apturēšanu rācijā vai pieprasa papildus vienību, jo palīgam ir pamats uztraukties par Jūsu bēgšanu no apturēšanas. Vienkārši paliekat laipni un gaidiet. Tomēr ja virsnieks nenāk tuvāko 5 minūšu laikā, Jūs variet tam dot ziņu. 


 

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0