bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
4
0
topic
Sheriff Departament
0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 03. augustā, 10:11

Los Santos County Sheriff's Department | Realism Dispatch Enhanced ...



LOS SANTOS SHERIFF DEPARTAMENT

Los Santos Apgabala Šerifa Departaments ir ASV lielākā Šerifu pārvalde. Los Santos Apgabala Šerifa Departamenta primārie uzdevumi ir aizsargāt mūsu cilvēku dzīvību un īpašumu, samazināt noziegumu biežumu un uzlabot sabiedrības drošību. Mūsu uzdevums ir to darīt ar godu un taisnīgumu, vienlaikus vienmēr ievērojot visaugstākos ētikas standartus, lai saglabātu sabiedrības uzticību. Moto, "A Tradition of Service", norāda Los Santos Šerifa Departamenta galveno mērķi. Departaments aizsargā visu to jurisdikcijā esošo personu tiesības būt brīvām no noziedzīgiem uzbrukumiem, būt drošiem savos īpašumos un dzīvot mierā. Departaments kalpo Los Santos iedzīvotājiem, profesionāli pildot tiesībaizsardzības funkciju, un tieši šie cilvēki ir atbildīgi. Departamenta galvenais uzdevums ir turpināt kalpot, tā kā kalpoja departamenta un pilsētas tiesībaizsargājošo instanču priekšteči - Los Santos reindžeri. "

I. Ziņa no Šerifa.
II. Agrīnā departamenta vēsture.
III. Komandējošais sastāvs.
IV. Struktūra.
V. Departamenta hierarhija.
VI. Departamenta autoparks.
(( VII. OOC. ))
 


 

 

0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 03. augustā, 10:12
0
post

Los Santos County Sheriff's Department | Realism Dispatch Enhanced ...

 

ZIŅA NO ŠERIFA (I)

'' Šerifa Departamenta vēsture ir tik pat gara, cik arī mūsu Los Santos Policijas Departamenta vēsture, jo mūsu veidošanās un abu kopienu augšana notika pleca pie pleca. Kā viena no šīs  tautas vadošajām aģentūrām vēsturiski, mūsu Šerifa Departaments ir bijis paraugs tiesībaizsargājošo instanču darbā. Mūsu departaments ir bijis daudzu  reformu motivētājs Amerikas Savienotajās Valstīs, daudzveidības un vienlīdzības avots, un tas ir lielisks spēks sabiedrībai. Mūsu departaments asistē vairākiem citiem šerifu departamentiem visā valstī, lai mēs spētu sniegt labāko palīdzību mūsu iedzīvotājiem. Mūsu departaments vēlas palikt par paraugu citām aģentūrām.  Mēs vēlamies, lai mūsu Šerifa Departaments turpina savu darbu kā līdz šim - profesionāli, pieklājīgi un, pirmkārt, taisnīgi. Visiem Los Santos cilvēkiem ir tiesības justies droši mājās, darbā un visur kur vēlas doties. Departaments nekad nav palicis bez strīdiem, patiesām un nepatiesām sūdzībām. Departaments pēdējā gada laikā ir bijis reformēts trīs reizes, tādēļ šoreiz tam ir jāpieliek punkts, lai es kā Šerifs spētu novest savu komandu līdz augstākiem mērķiem.


SARGIET SEVI, ŠERIFS PAYTON GRINNELL.


 

0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 03. augustā, 10:13
0
post

 


Los Santos County Sheriff's Department | Realism Dispatch Enhanced ...

AGRĪNĀ DEPARTAMENTA VĒSTURE (II)

Los Santos Šerifa Departaments sākās ar tā dibināšanas 1850. gadā kā pirmo profesionālo policijas spēku Los Santos pilsētā.

 

 History - Sheriffs' Relief Association

Pēc San Andreas štata sadalīšanas apgabalos, 1850. gada aprīlī tika izveidota Los Santos apgabala šerifa nodaļa.  Šerifa biroja vēlēšanas notika katru gadu līdz 1882. gadam, kad termiņš tika palielināts līdz diviem gadiem; 1894. gadā termiņš tika palielināts līdz četriem gadiem. Pirmais Los Santos apgabala šerifs bija Džordžs T.Burrils.

Vietējais laikraksts Los Santos Star ziņoja, ka 1852. gadā tika organizēti Los Santos reindžeri (tā kā viņi palīdzēja gan LS apgabala šerifam, gan LS pilsētas maršam, viņi bija gan LS apgabala šerifu departamenta, gan Los Santos priekšgājēji. 

Dienvidu Los Santos , vēl viens tā laika vietējais laikraksts, atzīmēja: "Mēs esam lepni domāt, ka Los Santos reindžeri pilnībā uzticas visai mūsu kopienai." Los Santos zvaigzne uzslavēja "Rangers" kā soli ceļā uz lietu uzlabošanu apgabalā. 


 

 

0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 03. augustā, 10:14
0
post

Los Santos County Sheriff's Department | Realism Dispatch Enhanced ...

KOMANDĒJOŠAIS SASTĀVS (III)

Šerifs-Villanueva-Official-Portrait.jpg

Image

Departamenta Šerifs Payton Grinnell.

Amatā kopš 2020.gada Augusta sākuma.

~~ TĀLĀKAIS SASTĀVS NAV SAVĀKTS ~~

 


 

 

0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 03. augustā, 10:14
0
post

Los Santos County Sheriff's Department | Realism Dispatch Enhanced ...

DEPARTAMENTA STRUKTŪRA (IV)

 

 

Iekšlietu birojs (IAB)

Iekšlietu birojs kalpo Los Santos Šerifa Departamentam, apstrādājot departamenta juridiskās lietas, sūdzības un iekšējās disciplinārās apelācijas. Izmeklēšanas nodaļa ietilpst Iekšlietu grupā, un tās uzdevums ir rūpīgi izmeklēt sūdzības, kuras iesnieguši pilsoņi, darbinieki vai citu departamentu darbinieki. Lai nodrošinātu integritāti un saglabātu sabiedrības uzticību, Iekšlietu grupa darbojas tieši Policijas Šefa birojā. 

Šerifa informācijas birojs (SIB)

Šerifa informācijas biroja mērķis ir izveidot atklātu līniju starp nodaļu un kopienu, kurai tas kalpo. Nodaļa nodarbojas tikai ar departamenta notikumu dalīšanu Los Santos sabiedrībai. Nodaļa ir atbildīga par preses izdevumu sagatavošanu.

 

Patruļas birojs (PB)

Šerifa patruļas birojs nodarbojās ar aktīvu pilsētas uzraudzību.Šerifa patruļas biroja biedri aktīvi patrulē Los Santos Apgabalu un uzrauga kārtību uz ielām.Šī biroja prioritāte ir nodrošināt mieru un kārtību pilsētā un apgabalā, dalot jurisdikcijas pirioritātes ar Policijas Departamentu.

 

Rekrutācijas un Apmācības birojs (RA)

Mācību birojs ir atbildīgs par visu Los Santos apgabala šerifa departamenta darbinieku pieņemšanas procesu. Mācību biroja mērķis ir nodrošināt Los Santos apgabala šerifa departamentu ar vispiemērotākajiem un kvalificētākajiem šerifa vietniekiem, pārbaudot, izvērtējot  katru iespējamo šerifa amata kandidātu. Pēc kā veicot interviju, akadēmiju un noteicošo apmācību posmu - Palīga tests, pēc kura departaments spēs noteikt vai kandidāts ir piemērots darbam departamentā.

Special Enforcment Bureau (SEB) - NEAKTĪVS [IESALDĒTS TEHNIKAS NEESAMĪBAS DĒĻ]

Speciālās izpildes birojs ir PRETTERORA un specializēto operāciju orgāns. Visu, sākot ar spridzekļu neitralizēšanu un beidzot ar elitāro īpašo ieroču komandu.


 

0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 03. augustā, 10:15
0
post

Los Santos County Sheriff's Department | Realism Dispatch Enhanced ...

DEPARTAMENTA HIERARHIJA (V)

Image Sheriff - Šefa pienākums, lai departaments atbilstu nostādītajām prasībām. Tas pārrauga savu komandu, lai tā varētu darboties bez jebkādām problēmām. Ir atbildīgs par Departamenta noteikumu un regulāciju apstiprināšanu un pārskatīšanu.Ir atbildīgs par iekšējo problēmu pārskatīšanu(Deputy sūdzību gala lēmumu pieņemšanu) Reprezentē savu departamentu (šajā gadījumā LSSD) un darbojās kā figūra. 

Image Undersheriff - Otrā augstākā pakāpe kura ir pieejama Departamentā.. Viņa pienākums ir palīdzēt Šefam, viņa pienākumos. Papildus vēl ir atbildīgs par ''SIB'' un ''IAB'' biroju vadīšanu, zem Šerifa kontroles un uzraudzības. Undersheriff ir tiesīgs noteikt apmācību datumus Vadošajai komandai, veikt patruļas biroja rīta breafing, lai deputy tiktu informēti par notiekošo.

Image Captain - Kapteiņi ir vecākie šerifa palīgi, kas ir Vadošajā komandā, kuriem ir dota atļauja un uzticība vadīt savu biroju bez Augstākās komandas pārskatīšanas. Diviem (vai vienam, pēc situācijas skatoties) departamenta kapteinim tiek uzticēts Patruļas Birojs un viss Dilimore HQ iecirknis (patruļas biroja daļa). Kapteinis nav pilnvarots uz regulāru atrašanos patruļā bet ir tiesīgs to veikt. Kapteinis ir tiesīgs apturēt jebkuru zemākā pakāpē esošo lai pārbaudītu tā patruļas statusu vai ekipējumu.

Image Lieutenant - Leitnants ir pamata pakāpe ieejot Vadošajā komandā. Leitnanta pienākums ir vadīt savu biroju ar Kapteiņa pārskatīšanu. Leitnants ir tiesīgs uzņemties SIB, RA biroju vadīšanu. Leitnants ir pilnvarots uz patruļu, lai veiktu Seržantu un Deputy uzraudzību. Leitnants esot patruļā paliek zem Kapteiņa uzraudzības.

Image Sergeant - Seržants ir pamata pakāpe, lai veiktu uzraudzīšanas patruļu un pienākumus. Tam ir ļoti daudz pienākumu, kuri atšķirās. Tie var būt gan patruļu uzraudzīšana, gan arī administratīvu pienākumu pildīšanu(kā Rekrutēšanas un Apmācības divīzijas biedrs, vai pēc pavēles IAB palīgs) Seržanti ir atbildīgi par visiem Deputy Sheriff.

Image Senior Deputy - Senior Deputy ir situācijas uzraugs, tas nozīmē, ka tiem ir autoritāte pār pakļautībā esošajiem Patruļas biroja deputy, līdz ar ko tiem ir tieša situācijas pakļautība, tie var dot pavēles un vadīt deputy situācijā(ja attiecīgi nav Seržantu patruļā). Šī pakāpe arī tiek uzskatīta par paaugstinājumu algā ņemot vērā neatlaidību un labo darbu Departamenta labā. 

Image Deputy Sheriff (Bonus 2) - Deputy Sheriff (Bonus 2) ir kārtējais paaugstinājums algā par izrādīto interesi un neatlaidību Departamenta labā. Bet tiem tāpat pastāv lielāka senioritāte pār citiem , zemākas pakāpes šerifa palīgiem.departamentā. Tāpat arī šai pakāpei rodas iespēja pievienoties SIB (SEB) komandai, vai pieprasīt Transfer programmu uz Policijas Departamentu.

 Deputy Sheriff (Bonus 1)- Deputy Sheriff (Bonus I) arī ir kārtējais paaugstinājums algā par izrādīto interesi departamentā. Viņam arī rodas iespēja pievienoties citām vienībām iekš departamenta , kā arī ir pilntiesīgs pieprasīt Ride-A-Long programmu priekš Deputy Sheriff on Trainee.

Deputy Sheriff - Deputy Sheriff standarta pakāpe, kuru iegūst jebkurš Kadets, kas ir sekmīgi pabeidzis savu Akadēmijas testu. Viņiem nav iespējas tikt uz nevienu divīziju kā tikai Motociklistu (nav aktīva). 

Deputy Sheriff on Trainee - Topošais departamenta, Deputy Sheriff amata kandidāts, kurš pašlaik atrodas departamenta apmācību programmā. Kandidātam tiek izsniegta uniforma bez zvaigznes (žetona), lai spētu norādīt citiem to, ka ir daļa no Šerifa departamenta kopienas.


 

Pēdējo reizi rediģēja , 2020. gada 03. augustā, 15:34.
0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 03. augustā, 10:15
1
post

Los Santos County Sheriff's Department | Realism Dispatch Enhanced ...

DEPARTAMENTA AUTOPARKS (VI)

 

3 eksemplāri.

2016 Ford Police Interceptor Utility.

3 eksemplāri. 

2011 Ford Crown Victoria Police Interceptor.

3 eksemplāri.

2011 gada Dodge Charger Police Interceptor;

LOS ANGELES COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT (LASD) - DODGE CHA… | Flickr

 


 

 

Pēdējo reizi rediģēja , 2020. gada 03. augustā, 10:16.
0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 03. augustā, 10:16
1
post

Los Santos County Sheriff's Department | Realism Dispatch Enhanced ...

(( Šo visu es taisu jau otro stundu, neesmu gulējis vairāk par 5 stundām, jo vakar vakarā gāju google un meklēju informāciju. Mazliet sapizdijos no citiem projektiem bet tas tā... tikai bildes. Ceru uz Jūsu saspiestajiem like, hah.
Runājot par topic. Tas tiek veidots lai cilvēki (lielākoties frakcijas pārstāvji) varētu tur ielikt savus ekrānšāviņus no situācijām, lai arī spēlētāji redzētu to, ka frakcijā notiek roleplay un iespējams tas motivētu viņus pieteikties uz patstāvīgu rpošanu. ))

Sneaky
Bijušais administrators
598 atbildes forumā
Online: 97d 3h 45m
Redzēts 21. februārī, 13:09
Pievienots, 2020. gada 04. augustā, 00:37
0
post

0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 06. augustā, 20:53
2
post

0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 11. augustā, 18:21
1
post

Lietotāji skatās šo tēmu: 0