bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
1
topic
[LSSD] Rekrutācijas informācija
0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 02. augustā, 14:41

Los Santos County Sheriff's Department | Realism Dispatch Enhanced ...

Uzņemšanas process, informācija.

1. Solis, kas kandidātam jāveic ir jāiesūta aplikācija. Aplikācijas nosaukumam jābūt [LSSD] Pilnais vārds, uzvārds. Aizpildot aplikāciju ir jāievēro visas minētās prasības un ir strikti aizliegts jebkādā veidā mainīt paraugu (noformējumu, ailes izdzēst utt.)

2. Solis - Ja aplikants tiek pārvirzīts uz interviju, tad viņam ir jādodas uz Los Santos Šerifa Departamentu, tas atrodas Dillimore iecirknī. Tur viņš var saņemt savu interviju no kāda rekrutācijas divīzijas pārstāvja. Ja ierodoties iecirknī nevienu nesastopat, tad varat izmantot numuru 311, kas nav ārkārtas līnija.

3. Solis - Intervijas iziešana. Ja jūs izturat interviju, tad nākošais solis ir apmācība. Apmācības var notikt gan klātienē, gan nosūtot paraug demonstrējošus materiālus. Par akadēmijas norisi katrs pretendents saņems informāciju no kāda atbildīgā pārstāvja.

4. Solis - Apmācības, eksāmens. Šis ir mūsu departamenta noslēdzošais posms, kura beigās tiek noteikts, vai jūs kļūstat par Departamenta, Šerifa palīgu vai neesiet spējīgi par tādu kļūt.

 

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 02. augustā, 15:39.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0