bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
7
8
topic
[GameMaster] LiiLDave
Daave
Lietotājs
114 atbildes forumā
Online: 29d 15h 11m
Redzēts 2021. gada 26. jūlijā, 17:36
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 11:42

  

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]

• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]

• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]

• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ ]

• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. [ X ] 

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Dāvis

Iepriekšējie nickname: Dave

Tavs vecums: 16

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: 

Lucas Dayton - Los Santos Auto Konfiscētuve

Taylor Rondell – N/A

Vyacheslav Litvinenko – Brigada 17

Pieredze kā Gamemaster:  Mana GameMaster pieredze ir diezgan bagātīga, esmu bijis GameMaster gan Admins dažnedažādos RolePlay serveros, Kā ari pat šajā pašā.

Pieredze Roleplay jomā: Mana Roleplay pieredze ir diezgan liela, LV:RP jau spēlēju aptuveni 5 gadus, pa šiem 5 gadiem esmu spējis sasniegt pietiekami daudz, mācoties pakāpeniski uz augšu un gūstot dažādu projektu vai spēlētāju pieredzes.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):  

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): https://prnt.sc/tretkd

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):  Sveiki! Esmu Dāvis no Kuldīgas. Man ir 16 Gadi.Šogad beidzu 9.klasi, par ko nevarētu lepoties, jo tā teikt bija diezgan elementāri. Pārsvarā nodarbojos ar sportu, precīzāk tas būtu svaru celšana. Savu brīvo laiku  pavadu pie datorspēlēm,topā ir Multi Theft Auto kurā spēlēju tīri tikai vienu serveri – Kick. Vasarā šis laiks pie datora krietni samazinās, jo brīvajos vasaras mēnešos strādāju. Sākās skola tad atkal aktivitāte palielinās, kas būtu cilvēcīgi saprotams.Ļoti motivē labas atmosfēras radīšana gan sev , gan citiem šī komūna biedriem. 
Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:  Mani piesaista kļūt par GameMaster cilvēki, kuriem tā teikt šis RolePlay ir kautkas jauns, vai aizmirsts. Uzskatu, ka ar savu RolePlay līmeni spētu kādu apmācīt, vai iemācīt vismaz tos pamatus, kuri ir nepieciešami, lai cilvēks varētu uzsākt savas gaitas RolePlay vierzienā.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Esmu ļoti motivēts atkārtoti kļut par vienu no šī servera uzraugiem. Spētu palīdzetu pieņemt gan reportus, gan uzturēt serveri kārtību. Būdams šī uzrauga amatā Online pavadītu vairākas stundas dienā, kas serverim nenāktu pa ļaunu. Kā jau zināms agrāk jau esmu bijis, taču pirms vasaras palaidos un tā teikt norāvos. Ar sava laika trūkumu pirms šīs vasaras sanāca savārīt ziepes, no kurām esmu mācijies un enerģijas pilns esmu gatavs atgriezties šeit. Uzskatu, ka cilvēks , ja vēlas var mainīties un neatkārtot šīs situācijas, kurās agrāk pieļāuj kļūdas. Pēc izmešanas no Administrātora amata , secinot savas kļūdas, un veikto darbu sevis meklēšanā , domāju ,ka mana klātbūte Administrācijas komandā nenāktu pa sliktu. Skatoties, ka no rītiem agri ienākot serverī ir neliels kā haos, jo nav neviena Administrācijas biedra Online , kurš spētu palīdzēt šiem cilvēkiem, kuri agrāki no rīta sāk savus RolePlay plānus. Protams, ne visi nāk ar velmi atveidot RolePlay, taču ir ,kas vēlas un tiem var traucēt šīs personas. Visi esam cilvēki, mācamies un dzīvojam dzīvi dažādi un nevienu nevar nosodīt par to, kā viņs ir izvēlējies  dzīvot šo savu 1 dzīvi. Tapēc kamēr ir vel dots šis laiks spēlēt mums šo burvīgo Projektu, vēlos palīdzēt serverim ,kā vien varu. Varbūt mana palīdzība servera darbībā nespēlē lielu lomu, taču ar sīkumiem ir jasāk un kādam tas ir jadara. Varbūt šie agrākie iespaidi par mani dažiem nav tie labākie, bet es to cenšos mainīt to un pieradīt, ka nemaz nav tik slikti kā citiem šķiet. Visi spēlējam šo Projektu kopā un lai tā teikt Servera Gaisotni uzlabotu, induviduāli to visi kopā varam izdarīt. Spēlēsim, lai visiem ir labi un neviens neiziet no Servera, vai pa visam neaiziet ar dusmām. Paldies...

Ar Cieņu Dāvis.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Protams.
 

 

Ceikaa
Lietotājs
433 atbildes forumā
Online: 39d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 20. decembrī, 19:54
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 16:16
0
post

Ja tu rakstītu normaliem burtiem tad es vel

varbūt padomātu. Pret

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 18:24
0
post

Pret, jo iepriekš padirsi statusu.

PETER1ZZ
Lietotājs
PETJONS
363 atbildes forumā
Online: 36d 12h 48m
Redzēts 26. aprīlī, 19:48
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 18:27
0
post

 Sveiks sveiks!

 

Šeit nu gan likšu kategorisku -PRET-

Sāksim ar to,ka man par tevi nav tik labs iespaids lai liktu par,jo nu tiešām tev pašam būtu jāpgūst pilnvērtīgas roleplay prasmes lai dotos kādu citu apmācīt,kā arī nav tā labākā aktivitāte,kuru būtu gaidijuši no tevis.+ Iespējams arī tā tava cieņa nav tā labākā lai tiešām dotu šo statusu,domāju,ka tev vispār šis statuss nav nepieciešams,paspēlē bez statusa,jo manuprāt tu ej deļ statusa.


ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 31. jūlijā, 18:31
0
post

Tikai no čomiem esi saņēmis atbalstu, lielākā daļa pret. Neesi labs kandidāts, jo iepriekš parādīji sūdīgu attieksmi un izmantoji statusu savā labā, dēļ kā arī pazaudēji statusu.

ATTEIKTS!

Lietotāji skatās šo tēmu: 0