bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
10
0
topic
Dzīvesstāsts - Kolya Volnovich
Skrevele
Lietotājs
223 atbildes forumā
Online: 36d 9h 39m
Redzēts 4. maijā, 18:13
Pievienots, 2020. gada 24. jūlijā, 00:51

Kolya Volnovich ir dzimis 1935. Gadā, 31. martā , Krievijas pilsētā Kanskā. Jau no sākta gala Kolya vienmēr ir bijis strādīgs un runātīgs, lielāko daļu bērnības pavadījis lauku darbos. 1940. gadā, kad Kolyam bija 5 gadi, tēvs devās karā. Diemžēl viņš neatgriezās no karalauka, tas bija ļoti drūms mirklis Kolyam, bet tam viņš tika pāri. Mācīties Kolya nekad negribēja, pārsvarā strādāja un klaiņoja. Kad ģimenē aptrūkās ēdiens, Kolya gāja pie kaimiņiem un pa kluso zaga vistas un turpat arī viņas nokāvis. Kaimiņš saprata ka kaut kas nav tīrs un devies pie Kolyas jautāt par šo lietu, uz ko pats Kolya atbildējis ka lapsas vainīgas. Kad kaimiņš nopirka 401. Moskviču, Kolya izdomāja nedaudz papriecāties, tapēc pa nakti ar draugiem salasijies un nospēris to, diemžēl šis piedzīvojums beidzās slikti, jo Kolya ieskrēja kokā, uzreiz pametis notikuma vietu un klusējis līdz šai dienai. Protams šis nav vienīgais nedarbs jaunībā.

1966. Gadā, Kolya atklāja darba iespējas Latvijā, tapēc ar draugiem salasijies un devies tur strādat, un dzīvot. Atbraucis uz Latviju, viņš apmetās kādā Latgales ciematā, kur saticis savu pirmo sievu Astrīdu, ar kuru 1970. Gadā aprecējies. Līdz 1979. Gadam viņš nodzīvoja laimīgi, taču dienu pirms ziemassvētkiem viņa sieva devās aizsaulē. 

1980. Gads, laikam ejot, Kolya kādā krogā satika vienu vīrieti, kas strādāja Amerikā. Parunājot vīrietis pastāstija Kolyam cik forši ir Amerikā,  tapēc sācis par to domāt. Laikam ejot, Kolya ar saviem draugiem, ar tiem ar kuriem devās uz Latviju, viņi sarunāja ka dosies uz Ameriku, tapēc sakārtoja dokumentus, mantas, un devās jaunos ceļos.

Jaunās iespējas - Ierodoties Amerikā, visi skatijās šķībi uz to viņiem. Diemžēl visi Kolyas draugi nomira, jo tie iestaigāja nepareizajā rajonā, tapēc Kolya ļoti uzmanīgi staigāja pa ielām meklējot darba iespējas, Kolya satika vienu kungu, kurš iesaistīja viņu zvejniecības biznesā, tur arī viņš nostrādājis, taču bizness bankrotēja.

Lielais mirklis Amerikā. Staigājot pa ielām, Kolya atrada kādu Krievu baru, pēc kā arī viņš sāka iesaistīties nelegālajā biznesā. Tas viņam ļoti patika, taču diemžēl visi nomira, un tapēc arī Kolya vairs neiesaistījās tajā un pameta to padarīšanu.

Mūsdienas. Pašlaik Kolya ir 85. gadus vecs pensionārs. Ar Mark White, viņš sarunājis strādāt Eastvold Industrijā, tur viņš strādāja un strādāja, līdz kamēr sakrāja jaunai Mājai, ārpus pilsētas. Tagad viņš braukā pa pilsētu, runā ar visiem ko redz, un dod dzīves padomus. 
 

Kolyas māja.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0